Extenso skincare

 

Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt hoogwaardige, pure en huidvriendelijke huidverzorging voor elke leeftijd en ieder huidtype. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden.

 

Kenmerken van Extenso Skincare zijn:

  • Geen overbodige geur- en kleurstoffen
  • Geen overbodige parabenen
  • Geen overbodige minerale ingrediënten
  • Dierproefvrij
  • Milieuvriendelijke verpakking

DAcare


SÜDAcare is speciaal ontworpen voor dagelijkse voetverzorging en bevat een brede selectie verzorgingsproducten voor verschillende huidtypes en hun zorgbehoeften.


De productlijn wordt aangevuld met speciale verbindingen met een verkoelend effect, vochtinbrengende bestanddelen, enz. En maakt zo een optimale voetverzorging mogelijk.

Samenwerkende Pedicures

 

Samenwerkende Pedicures® is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die daadwerkelijk een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen, zoals mycosenagels (kalknagel) en voetschimmel.

CND Vinylux


  • Verkrijgbaar in meer dan 100 fashionable kleuren.
  • Snellere applicatie in twee stappen waarbij de basecoat overbodig wordt tegenover de traditionele drie stappen van traditionele nagellak. De VINYLUX™ top coat gaat vergeling van de color coat tegen en beschermt de color coat door een unieke houdbaarheid en hardheid bij blootstelling aan natuurlijk licht.
  • De VINYLUX™ color coat levert een superieure aanhechting dankzij de ingebouwde base coat en heeft een kortere droogtijd dan traditionele nagellakken.
  • Eenvoudig te verwijderen met de CND™ Nourishing Remover voor het beste resultaat.

Alessandro Striplac


Striplac is de wereldwijd unieke nagellak die zich aanzienlijk langer houdt dan traditionele nagel- lak, die niet splijt en geen enkel oplosmiddel of aceton voor het verwijderen nodig heeft.

Want Striplac wordt simpelweg van de nagel losgetrokken, zodra van kleur gewisseld moet worden. En toch is Striplac een nagellak en GEEN folie.


Striplac bestaat uit een elastische en flexibele kunst- stof, die absoluut onbreekbaar en splijtvast is. En, eenmaal losgetrokken, is de blote natuurlijke nagel daaronder gezond en onbeschadigd.


Adres

Moergestelseweg 60

5062 SP  Oisterwijk

Aangesloten bij

SiteLock